Menu
Jouw winkelwagen

Blog RSS-feed

15 feb. Koken voor kinderen: je bengels zullen dol zijn op dit vlees!
0 1015
Koken voor kinderen: je bengels zullen dol zijn op dit vlees!‘Hoeveel hapjes moet ik nog nemen?’ ‘Mag ik van tafel?’ Het zijn veel gehoorde uitspraken als je voor kinderen moet koken. Als ze al tevreden zijn met wat de pot schaft, dan is het nog een uitdaging om ze aan tafel te houden tot iedereen k..
19 okt. Griezelig gevulde Halloween paprika
0 473
Ingrediënten voor 4 pers:600g gemengd gehakt, 6 paprika's, 1 ui, 1 courgette, 1 aubergine, 250g champignons, 1 teentje look, 2 zakjes rijst en 500g tomatenblokjesBereiding:Snijd de hoedjes van de paprika's en verwijder de zaadjes.  Laat de paprika's een vijftal minuutjes garen in een pot kokend wate..
27 sep. Steak bakken : word meester in de cuisson met deze tips
0 521
Steak bakken : word meester in de cuisson met deze tips* Gebruik een pan met dikke bodem. Pas het formaat van de pan aan de steak aan.* Haal de steak enige tijd op voorhand uit de koelkast. Dep hem droog om een nog mooier korstje te krijgen.* Laat de pan goed heet worden en smelt de boter in de pan...
18 aug. Originele lunchboxtips voor de kids
0 514
De zomervakantie is gedaan, dus dat betekent opnieuw naar school en de terugkeer van de dagelijkse routine! Uiteraard willen we onze kinderen gezond laten eten, maar de tijd ontbreekt soms om een originele lunchbox samen te stellen die hen verrast. Daarom geven wij jou wat inspiratie voor een leuk l..
14 apr. kipfilet met mosterdsausje en witloof
0 785
Ingrediënten voor 4 personen:4 kipfilets, 8 stronken witloof, 200ml room, 1 el graantjesmosterd, peper en zout, nootmuskaat Spoel het witloof goed. Verwijder de harde onderkant van de stronken en snijd ze doormidden, in de lengte.Verwarm een scheutje olijfolie in een braadpan en schik er de witloofs..
22 jun. Vlees grillen: waarop moet je letten?
admin 0 6136
Vlees grillen: waarop moet je letten? Vlees kun je op heel wat manieren bereiden. Tegenwoordig is grillen erg in trek. Logisch eigenlijk, want vlees grillen zorgt voor bijzonder veel smaak. Bovendien is het een erg gezonde manier om je vlees te bakken. Ontdek onze tips.Net zo lekker als barbecueElke..
05 apr. Zóveel variatie: kende je dit BBQ-vlees al?
admin 0 2134
Een hamburger, een brochette, spareribs … bijzonder lekker voor op de barbecue. Maar wist je dat er nog veel meer variatie mogelijk is in het vlees? Probeer volgende keer misschien eens een ander stuk vlees uit. Dit zijn onze barbecuetips!MALSE TOURNEDOSEen tournedos is een heerlijk mals stukje rund..
06 feb. Een fris slaatje: extra lekker met wat vlees!
admin 0 4100
Een zwoele zomeravond breng je liever op het terras door dan in de keuken, toch? En met dat warme weer is een maaltijd het liefst fris en licht. Gelukkig tover je in een mum van tijd een heerlijk en gezond slaatje op tafel. Met wat vlees, fruit of kaas erbij maak je er pas echt een feestje van! ..
06 feb. Organiseer je een zomerfeest? Bestel je vlees makkelijk online!
admin 0 4464
Het weer is heerlijk, de avonden zijn lang en je humeur kan niet meer stuk. Het ideale moment om een zomerfeest te organiseren! Behalve je beste vrienden, goeie muziek en lekker vlees voor op de barbecue heb je nog allerlei andere dingen nodig om je feestje te laten knallen. Dit zijn onze tips. ..
06 feb. Exotisch koken? Kies het juiste vlees!
admin 0 2930
Voor exotische inspiratie kunnen we ook in de Japanse keuken terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van kip teriyaki? Het geheim zit hem in de saus: die maak je met sojasaus, wat lichtbruine suiker, rijstazijn, gember en knoflook. Terwijl de stukjes kipfilet aan het bakken zijn, giet je de teriyakis..
1 - 10 van 10 (1 pagina's)