“De kwaliteit van Vlees-in-the-box vind je niet bij de gewone slager”

clients satisfaits
Onze klanten vers vlees en kookpakketten van absolute topkwaliteit aanbieden, daar is het ons bij Vlees-in-the-box om te doen. Sofie (37) uit Denderhoutem plaatste al een aantal keer een bestelling in onze webshop. Niet alleen was ze blij verrast door het grote gebruiksgemak, ook de uitstekende kwaliteit van het vlees wist haar en haar gezin absoluut te bekoren.
 

Nieuwsgierig

“Ik heb Vlees-in-the-Box leren kennen via een promofilmpje op tv. Toen ik dat filmpje later opnieuw zag op internet, ben ik nieuwsgierig geworden. Ik sta altijd open voor nieuwigheden en dit wou ik toch wel eens proberen. Ik heb dan eerst eens de beoordelingen van andere klanten gelezen en die waren allemaal heel positief. Dat heeft ons uiteindelijk over de streep getrokken, want in ons gezin vinden wij kwalitatief vlees heel belangrijk.”
 

Handig systeem

“In eerste instantie vond ik het wel wat spannend. Het vlees wordt namelijk met de post opgestuurd, dus je zou denken dat er vanalles fout kan lopen. Maar die angst was volledig onterecht. De pakketten worden altijd mooi op tijd geleverd en het vlees is bij aankomst netjes gekoeld. Ik vind het een erg handig systeem. Ook voor oudere of zieke mensen die wat minder goed te been zijn, is het een ideale oplossing.”
 

Tevreden klant

“Op vijf minuutjes wandelen van mijn huis is er een slager, maar ik moet zeggen dat die niet kan tippen aan de kwaliteit van Vlees-in-the-box. Dat is toch een ander niveau. Ik heb dan ook al verschillende dingen online besteld: blinde vinken, gehakt, vlees voor onze doordeweekse maaltijden ... Maar ook voor feestmenu’s kan ik Vlees-in-the-box aanraden. We hebben eens fondue en gourmet besteld en dat was bijzonder lekker. Zowel  mijn partner als onze twee kinderen en ikzelf zijn erg enthousiast. We zijn dan ook van plan om nog vaak te bestellen bij Vlees-in-the-box.”