“Ik zie alleen maar voordelen”

klanten tevreden online vlees
Bij Vlees-in-the-box kun je vers vlees en kookpakketten van absolute topkwaliteit bestellen zonder dat je daarvoor je huis moet verlaten. Dat is extra handig als je een drukke job hebt. Karen (32) uit Zingem heeft haar eigen kinderdagverblijf en werkt van zeven uur ’s morgens tot zeven uur ’s avonds. Door haar vlees via onze webshop te bestellen spaart ze heel wat kostbare tijd uit.
 

Onder de indruk

“Ik zag een promofilmpjes voor Vlees-in-the-box op tv en wou dat meteen eens uitproberen. Het sprak mij enorm aan dat het vlees gewoon aan huis geleverd wordt. Ik heb dan een eerste bestelling geplaatst en was erg onder de indruk van de kwaliteit van het vlees. Sindsdien bestel ik elke maand een pakket voor de vier vleeseters van mijn gezin en voor de achttien kinderen in mijn crèche.”
 

Ruim assortiment

“Hier in de buurt is er enkel een groothandel die vlees verkoopt, maar dat is helemaal niet zo smaakvol als dat van Vlees-in-the-box. Het assortiment van Vlees-in-the-box is ook erg uitgebreid. Zo heb ik onlangs eens paardenbiefstuk uitgeprobeerd en dat is erg goed meegevallen. Ook bestel ik vaak hamburgers en worsten en ben ik heel tevreden van de budgetpakketten. Ook de prijs-kwaliteitsverhouding vind ik uitstekend. Ik bestel elke maand voor zo’n 120 euro en voor dat geld heb ik echt een hele berg vlees.”
 

Rechtstreeks in de diepvriezer

“Ik vind het handig dat het vlees in plastic verpakt zit. Zo kan ik het rechtstreeks in mijn diepvriezer steken. Ik hoef zelf niets meer te versnijden, wat bij een groothandel vaak nog wel het geval is. Nog een voordeel: de snelle levering. Als je voor tien uur bestelt, heb je je pakket de volgende dag al in huis. Eigenlijk zie ik alleen maar voordelen aan het systeem van Vlees-in-the-box.”