Communiefeest in het vooruitzicht? Laat je inspireren!

Communiefeest in het vooruitzicht? Laat je inspireren!
Mei is traditioneel de maand waarin er heel wat communiefeesten of lentefeesten gehouden worden. Is het binnenkort de beurt aan jouw zoon- of dochterlief? Dan wil je natuurlijk een grandioos feest. Mét een heerlijke maaltijd waar jong en oud van smullen. Geen inspiratie voor wat er op tafel moet komen? Vlees-in-the-box helpt je graag!
 

Een communiefeest bij je thuis

Tegenwoordig houden heel wat mensen het communiefeest van hun kinderen gewoon thuis. Dat is wel zo gezellig én praktisch. Je kunt met de hele familie in de tuin zitten, de kinderen hebben hun speelgoed bij de hand en wie in de late uurtjes te moe wordt, kan gewoon te slapen gelegd worden.
Vraag is wel wat er tijdens zo’n feest op tafel komt. Lekker zelf kokkerellen is zeker een optie. In onze webshop vind je een waaier aan mogelijke gerechten, die je zonder veel moeite op tafel kunt toveren. Bestel je voor 10 u, dan krijg je je pakket de volgende dag al aan huis geleverd. Dat is ook zo voor grote bestellingen! 
 

Beginnen met een soepje?

Je kunt je gasten verwelkomen met een aperitief, vergezeld van heerlijke hapjes. Ook soep doet het altijd goed! Trakteer je familie en de vriendjes van je kinderen bijvoorbeeld op pastinaaksoep, feestelijke mosselsoep of – gegarandeerd een hit bij het jonge volkje – tomatenroomsoep met balletjes.
 

Hamburgers

Wie is er niet dol op hamburgers? Een kwaliteitsvolle hamburger, tussen een knapperig broodje en versierd met verse groentjes en een lekker sausje, is een uitstekend idee voor een origineel communiefeest. Wil je het net iets anders? Kies dan een Ardeense burger of een kippenburger.
 

Barbecue

Wie mooi weer en feest zegt, zegt ook barbecue, niet? Ook voor een communie- of lentefeest is een barbecue een prima idee. Iedereen neemt het vlees dat hij of zij het liefste lust. Wat dacht je bijvoorbeeld van klassiekers als varkensbrochette, merguez of een verrukkelijk kippenboutje?
 
Je kunt ook kiezen voor volledige barbecuepakketten. Speciaal voor de kinderen hebben we ook een kids barbecuepakket met een mini-balletjesbrochette, mini-chipolata, aperostick, Minnie Muisburger én een Chupa Chups-lolly. Ook voor de groenten kun je trouwens in onze webshop terecht.
 

Vergeet het dessert niet!

Bij communiefeesten wordt er vaak nog het meest uitgekeken naar het dessert. Wat dacht je van Brusselse bananenwafels? Origineel en overheerlijk! Dit wordt een communiefeest waar nog lang over nagepraat zal worden!