Communiefeest in het vooruitzicht?

Communiefeest eten bestellen

Een communiefeest bij je thuis

Tegenwoordig houden heel wat mensen het communiefeest van hun kinderen gewoon thuis. Dat is wel zo gezellig én praktisch.
 
Vraag is wel wat er tijdens zo’n feest op tafel komt. Lekker zelf kokkerellen is zeker een optie. In onze webshop vind je een waaier aan mogelijke gerechten, die je zonder veel moeite op tafel kunt toveren. Je bestelling wordt vanaf 75 euro gratis aan huis geleverd. Zo moet je niet zelf sleuren en rondrijden.
 

Beginnen met een soepje

Je kunt je gasten verwelkomen met een aperitief, vergezeld van heerlijke hapjes. Ook soep doet het altijd goed! Trakteer je familie en de vriendjes van je kinderen bijvoorbeeld op knolseldersoep, feestelijke aspergeroomsoep of – gegarandeerd een hit bij het jonge volkje – tomatenroomsoep met balletjes.
 

Hamburgers

Wie is er niet dol op hamburgers? Een kwaliteitsvolle hamburger, tussen een knapperig broodje en versierd met verse groentjes en een lekker sausje, is een uitstekend idee voor een origineel communiefeest. Wil je het net iets anders? Kies dan voor onze entrecôteburger, Ardeense burger of een kippenburger.
 

Barbecue

Wie mooi weer en feest zegt, zegt ook barbecue, niet? Ook voor een communie- of lentefeest is een barbecue een prima idee. Wat dacht je bijvoorbeeld van klassiekers als varkensbrochettemerguez of een verrukkelijk kippenboutje?

Je kunt ook kiezen voor volledige barbecuepakketten. Speciaal voor de kinderen hebben we ook een kids barbecuepakket met een mini-balletjesbrochette, mini-chipolata, aperostick, Minnie Muisburger én een Chupa Chups-lolly. Ook voor de groenten kun je trouwens in onze webshop terecht.

Buffetten

Een buffet bestaat uit een aantal schotels die allemaal op een tafel uitgestald zijn. Bij ons kan u terecht voor visbuffetpastabuffetbreugheliaans buffet en koud buffet. Al onze buffetten worden kant & klaar op schotels klaargemaakt en kunnen afgehaald of geleverd worden. Het enige dat u moet doen is de tafel dekken en aanschuiven. Kom onze feestfolder halen in de winkel, bel voor de mogelijkheden of bestel nu online.

Lammetjes en traditie

Een ijslammetje onthoofden lijkt misschien een wat vreemd en luguber gebruik, maar zoals alle tradities draagt het een bepaalde betekenis. Het lammetje symboliseert Jezus Christus die de zonden van de mensheid heeft weggenomen. Lam Gods is immers een Bijbelse naam voor Jezus. Maar behalve een ijslam heb je voor een succesvol feest natuurlijk nog wat hapjes en drankjes nodig, of zelfs een compleet menu. En laat het voorjaar nu net het moment zijn om  in huis te halen!
 

Vergeet het dessert niet

Bij communiefeesten wordt er vaak nog het meest uitgekeken naar het dessert. Wat dacht je van Panna Cottaspeculaasmoussetiramisu of chocomousse? Dit wordt een communiefeest waar nog lang over nagepraat zal worden!

Bestel nu tijdig via 011 70 50 80 of via onze webshop. Laat het gekoeld thuis leveren of kom het afhalen in één van onze winkels (Sint-Truiden / Wellen).