GMG Versmarkt - 40 jaar vers

Look-out 2016 Selectie

GMG Versmarkt is een uniek voedingsconcept van zaakvoerster Katrien Janssens. In drie vestigingen (Sint-Truiden, Wellen en Gelmen) verkoopt ze haar passie voor vers in de vorm van kwaliteitsvlees, charcuterie bereid naar aloud recept en huisbereide kant-en-klare gerechten.

Vlees, regelrecht uit het slachthuis, wordt meteen uitgebeend en verwerkt in de eigen, ultramoderne werkplaats, zodat het niets van zijn versheid verliest. Ook voor barbecue, walking barbecue (laat je proeven van alle bereidingen in miniformaat), steengrill, gourmet, fondue, lekkere charcuterie en salades van het huis ben je hier aan het juiste adres. Aanvullen doe je met kaasschotels, zuivelproducten, pizza’s, belegde broodjes, groenten en fruit van topkwaliteit. En met delicatessen, wijnen en likeuren die rechtstreeks uit Italië geïmporteerd worden.

Helemaal nieuw in het aanbod zijn de handige kookpakketten: voor 10 of 15 euro koop je een zak die vooraf gevuld is met vlees, groenten, kruiden, patatjes of rijst en het bijbehorende recept op maat voor vier personen. Iedere dag krijg je de keuze uit twee gezonde gerechten om zelf klaar te maken.

 

En dat is lang niet alles. Met hun nieuwe website www.vlees-in-the-box.be maakt GMG Versmarkt shoppen nog makkelijker. Kiezen en bestellen doe je online, de volgende dag laten leveren kan waar je maar wil in België en Nederland. Het vlees en de bereidingen worden perfect gekoeld bezorgd in een isolerende box die wel 48 uur koud blijft.

Of je wipt even binnen om alles op te pikken, dat is ook mogelijk. Goed om weten: GMG Versmarkt heeft oog voor de omgeving. Daarom wordt gewerkt met groene energie, ecologische draagtassen en herbruikbare charcuteriedozen. 40 jaar topservice met een visie, noemen wij dat. Leverancier voor particulieren, restaurants en bedrijven.