Koud buffet: ideaal voor een feest met vrienden of familie

Un buffet froid : idéal pour une fête en famille ou entre amis

Een koud buffet is het hoogtepunt van menig familiefeest of dagje onder vrienden. Jong en oud genieten van een zorgvuldig samengesteld en mooi gepresenteerd assortiment vis, vlees en groentjes. Een koud buffet kun je eigenlijk het hele jaar door serveren: ’s zomers is het lekker fris, maar ook tijdens de eindejaarsperiode of op andere feestelijke gelegenheden is het ideaal voor een grotere groep mensen.

Bij Vlees-in-the-box kun je terecht voor verschillende koude schotels met alles erop en eraan. Jouw voordelen? Je kunt makkelijk online bestellen en bent verzekerd van absolute topkwaliteit.

Samen genieten van een koud buffet

Een koud buffet, da’s l'embarras du choix: je hebt de keuze tussen zoveel lekkere dingen, dat je soms niet goed weet wat je eerst wil nemen. Tip: als je een koud buffet organiseert voor een grote groep mensen, is het een goed idee om ‘van alles wat’ te voorzien. De ene is misschien dol op gepocheerde zalm, terwijl de ander al watertandt bij de gedachte aan een lekker hespenrolletje. En voor wie álles eens wil proeven, kan het feest helemaal niet op.
 
Ook de presentatie van een koud buffet is belangrijk: je kunt ervoor kiezen om alles samen op een tafel uit te stallen en je gasten naar believen te laten opscheppen. Of je gaat voor individuele porties, waarbij iedereen een mooi samengesteld bordje gepresenteerd krijgt.

Koud buffet bestellen bij Vlees-in-the-box

In onze webshop kun je terecht voor verschillende koude schotels. Elke schotel is nauwkeurig samengesteld en kun je zo uit de doos halen en op tafel presenteren. Natuurlijk kun je onze schotels ook combineren tot één groot feestelijk banket. 
  • Koud buffet 1: gepocheerde zalm, tomaat met grijze garnalen, hespenrolletjes met asperges, varkensgebraad, kippenboutje, aardappelen, rijst, pasta, salade en diverse andere groentjes, fruitsla
  • Koud buffet 2: alles van koud buffet 1 + gebakken rosbief en meloen met Meesterhesp 
  • Visbuffet
  • Breugheliaans buffet
Als je jouw koud buffet bestelt voor 10u, is het de volgende dag al klaar, ook op zaterdag. Let op: onze samengestelde schotels kun je enkel afhalen in onze winkels in Sint-Truiden en Wellen.