Op zoek naar een groothandel in vlees? Dit zijn belangrijke criteria!

Trouvez le meilleur commerce de gros en viandes

Hebt u een bedrijf of vereniging waar u vaak maaltijden moet voorzien voor grote groepen mensen? Dan is het cruciaal om in zee te gaan met een kwaliteitsvolle en betrouwbare leverancier van vlees. Vlees-in-the-box is niet alleen een webshop voor particulieren, wij zijn ook een groothandel die pakketten vlees aan bedrijven en organisaties levert. Bijzonder handig! 

Dankzij de positieve samenwerking met onze vleesleveranciers en het Favv (die maandelijks controle uitvoeren inzake hygiëne en houdbaarheid), staan wij voor onze klanten garant dat wij vlees van de beste kwaliteit aanbieden.

Groothandel in kwaliteitsvlees

Bent u op zoek naar een ruim aanbod aan vers vlees van topkwaliteit? Dan bent u bij Vlees-in-the-box aan het juiste adres. In onze webshop vindt u zowel rundvlees, varkensvlees, lamvlees, paardenvlees als gevogelte. Of u nu kiest voor gehakt, stoofvlees, steak, kippenbillen of een van onze vele andere producten: we garanderen u een kwaliteit die u niet in de gewone handel vindt. We vertrekken altijd van het karkas van het dier, dat we met veel liefde voor het vak versnijden en met de grootste zorg bereiden. Versheid en kwaliteit staan bij ons altijd voorop.

Bij Vlees-in-the-box kunt u trouwens niet alleen terecht voor onbewerkt vers vlees, maar ook voor vleesbereidingen en kant-en-klare schotels. Ook bijzonder handig zijn onze colli’s en budgetpakketten. Zo kunt u voor uw organisatie aan een voordelige prijs een gevarieerd assortiment vlees inslaan.

 

Bestelling zelf ophalen of liever aan huis geleverd? Aan u de keuze.

Naast kwaliteit en versheid van de producten is klantvriendelijkheid de derde pijler van onze service. Wat dat concreet betekent? Als u uw bestelling voor 10u online doorgeeft, krijgt u die twee dagen later al per koerier geleverd. U ontvangt uw vlees in een isolerende box met koelelement. Zo bent u zeker dat het vlees tijdens het transport op de juiste temperatuur blijft.

Wilt u uw bestelling liever ophalen? Ook dat kan. We hebben afhaalpunten in Sint-Truiden en Wellen. Hebt u nog vragen over onze manier van werken? Raadpleeg dan onze FAQ of neem contact met ons op.