Slim op je budget letten: ontdek onze promodeals en budgetpakketten

Slim op je budget letten: ontdek onze promodeals en budgetpakketten

Een krap(per) budget wil heus niet zeggen dat je avonden aan een stuk instant noedels moet eten. Ook met een bescheiden portemonnee kun je heerlijke en gezonde gerechten op tafel zetten. Met deze tips haal je het maximum uit je kookbudget! Heb je bijvoorbeeld al eens naar onze promodeals gekeken?

Groot inslaan

Het is een goed idee om groot in te slaan, want grotere hoeveelheden zijn vaak goedkoper. Koop dus niet één hamburger tegelijk, maar koop een pakket met meerdere hamburgers en vries in wat je niet direct nodig hebt. In onze webshop vind je allerlei budgetpakketten waarmee je zeker een week of langer vooruit kunt. En vanaf 75 euro wordt je bestelling gratis geleverd.

Let op promodeals

Iedereen is dol op korting. Is er iets afgeprijsd dat je niet direct kunt gebruiken? Dan is invriezen superhandig! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze weekpromoties. Er zit vast wel iets bij om je smaakpapillen mee te verheugen.

Goedkopere ingrediënten

Het hoeft niet iedere avond saffraan, truffels of biefstuk te zijn. Ga aan de slag met goedkopere ingrediënten en je spaart heel wat geld uit! Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat verse, inheemse groenten en fruit goedkoper zijn dan bewerkte. Vul je fruitschaal dus eens met appels en peren in plaats van mango’s en passievruchten. En ook vlees hoeft helemaal niet duur te zijn: kip is bijvoorbeeld onverslaanbaar als lekkere, maar budgetvriendelijke optie.

Stel een weekmenu op

In plaats van iedere avond na je werk nog naar de supermarkt te trekken, doe je beter maar een keer per week boodschappen. Door van tevoren een weekmenu op te stellen, kun je veel beter inschatten wat je nodig hebt en weet je beter welke restjes je eventueel kunt inzetten voor een volgende maaltijd. Of plan bijvoorbeeld een restjesdag in, waarbij je je overschotjes in een wok bij elkaar gooit.