Herfstklassiekers: goulash

Goulash (4 pers)
Ingrediënten: 600g rundsstoofvlees, 1 rode paprika, 2
uien, 2 wortelen, 250g champignons, 1tl paprikapoeder, 1 el tomatenpuree,
200ml rode wijn, 200ml groentebouillon, 400g gepelde tomaten, 1el olijfolie, 2 teentjes look, peper/zout
Bereiding
1. Snijd
de ui fijn en de champignons in partjes.
2. Snijd
de wortel en paprika in stukjes.
3. Verhit
de olijfolie in een stoofpot en bak het vlees aan. Breng op smaak met peper,
zout en paprikapoeder.
4. Voeg
de ui, wortel, paprika, look en champignons toe en fruit ze glazig.
5. Roer
de tomatenpuree door de groenten en blus af met de rode wijn.
6. Voeg
de bouillon en de gepelde tomaten toe.
7. Laat
alles ongeveer 2 uur zachtjes sudderen tot het vlees mals is.
8.
Smakelijk
eten
Laat een reactie achter